Portfolio

Selectie

Our wines

Amélie Chardonnay

Deze witte wijn is een mono-cépage wijn van de Chardonnay druif. Dit is een pure Chardonnay! Fris en aangenaam in de mond met een typische Chardonnay afdronk, evenwichtig en aromatisch. … Lees meer..

Amélie Merlot

Deze rode wijn is een mono-cépage wijn van Merlot druiven. Een sexy parfun van rood en zwart fruit met een vleugje kruidgiheid. Sappig met veel fruit en een volle smaak. … Lees meer..

Amélie Rosé

Deze rosé heeft een lichte zalmroze kleur en is gemaakt van Syrah druiven. In de neus vinden we aroma’s van klein rood fruit waarin bosaardbeien, frambozen en een vleugje rode … Lees meer..


Amélie Sauvignon Blanc

Deze witte wijn is een mono-cépage wijn van de Sauvignon Blanc druif. De wijn heeft licht gele kleur met groene schakeringen in de rand van het glas. In de neus … Lees meer..

Extra Brut del Fin del Mundo

80% Pinot Noir – 20% Chardonnay Tweede fermentatie op fles (méthode traditionelle) met een rijping van 12 maanden sur lie. Een verrassend lichtroze kleur door de rijpe Pinot Noir druiven. Fijne … Lees meer..

FIN Cabernet Franc – Fin Del Mundo

Manuele oogst. Al de druiven zijn afkomstig van 1 wijngaard. Schilmaceratie gedurende 31 dagen met permanente temperatuurcontrole. Volledige malolactische gisting. Verdere afrijping gedurende 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken … Lees meer..


FIN Malbec – Fin Del Mundo

Manuele oogst. Al de druiven zijn afkomstig van 1 wijngaard. Schilmaceratie gedurende 35 dagen met permanente temperatuurcontrole. Volledige malolactische gisting. Verdere afrijping gedurende 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken … Lees meer..

Gran Reserva – Fin Del Mundo

36% Malbec – 31% Cabernet Sauvignon – 23% Merlot – 10% cabernet Franc Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. De wijn wordt geouderd gedurende 12 maanden in 70% Franse … Lees meer..

Jean Christian Rood

Deze rode wijn is een blend van Syrah en Carignan druiven. In de neus kan je een aangenaam boeket van bosvruchten en zwarte peper waarnemen. Ronde en zachte wijn in … Lees meer..


Jean Christian Wit

Deze droge witte wijn is een blend van Grenache Blanc, Chardonnay en Sauvignon Blanc druiven. In de neus zijn er aroma’s van wit steenfruit zoals nectarine, perzik en citrusvruchten met … Lees meer..

La Grangette le Haut – Chardonnay

Deze witte wijn is een mono-cépage wijn, gemaakt van 1 enkele druivensoort Chardonnay. In de neus zijn bloemige en fruitige aroma’s met impressies van sappige peer, kamperfoelie en ananas. Een … Lees meer..

La Grangette Le Haut – Marsanne

Traditionele vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Bloemige en fruitige aroma’s met impressies van pompelmoes, abrikoos en nectarine . Een volle en elegante smaak met een perfect evenwicht. Lange afdronk. Sublieme … Lees meer..


La Grangette le Haut – Merlot

Deze rode wijn is een mono-cépage wijn, gemaakt van 1 druivensoort Merlot. Deze druif geeft mooie, zachte aroma’s van rood fruit zoals framboos en kers. Een volle en elegante smaak … Lees meer..

La Grangette le Haut – Sauvignon

Deze witte wijn is een mono-cépage wijn van Sauvignon Blanc druiven. In de neus zijn fruitige aroma’s met impressies van citrusvruchten, pompelmoes en limoen. Een fris en fruitige smaak met … Lees meer..

MONDO 56 Cabernet Sauvignon

100% druiven uit de eigen wijngaarden gelegen in de kuststreek en het Andesgebergte. Vinificatie in inox cuves. Multi-inzetbare wijn met een neus van gekonfijt zwart fruit en zoethout. Een sappige … Lees meer..


MONDO 56 Chardonnay

100% druiven uit de eigen wijngaarden gelegen in de kuststreek en het Andesgebergte. Vinificatie in inox cuves. De Chardonnay druif, oorspronkelijk de druif van de witte Bourgogne, blijkt het overal … Lees meer..

MONDO 56 Merlot

100% druiven uit de eigen wijngaarden gelegen in de kuststreek en het Andesgebergte. Vinificatie in inox cuves. Dit is zo’n heerlijk wellustige Merlot: een rood/zwart fruitbommetje. Lichtjes kruidig met wat … Lees meer..

MONDO 56 Sauvignon Blanc

100% druiven uit de eigen wijngaarden gelegen in de kuststreek en het Andesgebergte. Vinificatie in inox cuves. In Chili krijgen de wijnen van de Sauvignon Blanc druif een ander karakter … Lees meer..


Newen Reservado Malbec – Fin Del Mundo

Manuele oogst. Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Een gedeelte van de wijn ondergaat rijping in Franse en Amerikaanse eiken barriques gedurende 6 maanden. Intense robijnrode kleur met purperen … Lees meer..

Newen Reservado Merlot – Fin Del Mundo

Manuele oogst. Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Een gedeelte van de wijn ondergaat rijping in Franse en Amerikaanse eiken barriques gedurende 6 maanden. Intense robijnrode kleur met purperen … Lees meer..

Newen Reservado Pinot Noir – Fin Del Mundo

Manuele oogst. Schilmaceratie gedurende 22 dagen met permanente temperatuurcontrole. Volledige malolactische gisting en afrijping gedurende 4 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten. Een expressieve Pinot Noir met maraschino kersen … Lees meer..


Ô-Sud Rood

Deze rode wijn is een assemblage van Merlot en Cabernet Sauvignon. De wijn heeft een paarsrode kleur met aroma’s van rijpe rode bosvruchten. Zacht en rond in de mond met … Lees meer..

Ô-Sud Wit

Deze witte wijn is een assemblage van Chardonnay en Sauvignon Blanc. Heldere en lichtgele kleur. Florale en fruitige aroma’s komen tot expressie met een exotische toets op het einde. Een … Lees meer..

Postales Cabernet-Malbec – Fin Del Mundo

60% Cabernet Sauvignon – 40% Malbec Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Intense robijnrode kleur. Aroma’s van rijp rood en zwart fruit, heerlijk geurende cassis en zwoele viooltjes. Een … Lees meer..


Postales Chardonnay – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Het frisse type Chardonnay: aroma’s van citrusfruit, met limoen op de voorgrond en een vleugje rijpe perzik. Een wijn met een verfrissende aciditeit … Lees meer..

Postales Malbec – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Intense robijnrode kleur met purperen tinten. Aroma’s van violetjes en koffie. Volle fruitige smaak met mooi versmolten tannines, lichtkruidig. Een fluweelsoepele aanzet en een geconcentreerde smaak met … Lees meer..

Postales Roble Chardonnay – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Gedeelte van de wijn lagert men gedurende 4 tot 6 maanden in 70% Franse en 30% in Amerikaanse eiken vaten. Lichtgele tot gele … Lees meer..


Postales Roble Malbec – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. Gedeelte van de wijn lagert men gedurende 6 maanden in 70% Franse en 30% in Amerikaanse eiken vaten. Donkere robijnrode kleur. Aroma’s van … Lees meer..

Postales Rosado – Fin Del Mundo

100% Malbec Door het warme klimaat, de koele nachten en veel wind krijgen de druiven een optimale rijping met weinig ziektes. De wijn ondergaat een korte schilmaceratie, een zachte persing. … Lees meer..

Reserva Cabernet Sauvignon – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. De wijn gaat dan gedurende 12 maanden in 70% Franse en 30% Amerikaanse eiken vaten rijpen. Donkere robijnrode kleur. Aroma’s van braambessen, zwarte … Lees meer..


Reserva Chardonnay – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie met temperatuur-gecontroleerde inox cuves. Een deel van de wijn ondergaat malolactische gisting. Gedeelte van de wijn rijpt gedurende 8 maanden in 70% Franse en 30% Amerikaanse eiken vaten. … Lees meer..

Reserva Malbec – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. De wijn gaat dan gedurende 12 maanden in 70% Franse en 30% Amerikaanse eiken vaten rijpen. Donkere robijnrode kleur. Aroma’s van braambessen, pruimen, … Lees meer..

Reserva Pinot Noir – Fin Del Mundo

Moderne vinificatie in temperatuur gecontroleerde inoxen cuves. De wijn rijpt gedurende 12 maanden in 70% Franse en 30% Amerikaanse eiken vaten. Goed geconcentreerde kleur voor een Pinot Noir en aroma’s … Lees meer..


Royac Rood

Deze droge rode wijn is een blend van 3 verschillende druivensoorten: Syrah, Grenache Noir en Merlot. De wijn heeft een aangenaam boeket van bosvruchten en zwarte peper. Ronde en zacht … Lees meer..

Royac Rosé

Deze droge rosé wijn is een blend van 5 verschillende druivensoorten: Merlot, Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre en Cabernet Sauvignon. De wijn is aangenaam en fris in de mond met een … Lees meer..

Royac Wit

Deze droge witte wijn is een blend van 5 verschillende druivensoorten: Grenache Blanc, Chardonnay, Sauvignon en Ugni Blanc. De wijn is aangenaam en fris in de mond met een verfrissende … Lees meer..


Special Blend – Fin Del Mundo

40% Cabernet Sauvignon – 40% Malbec – 20% Merlot 15 maanden in Franse eiken barriques Diepe robijnrode kleur met aroma’s van zwart fruit met bosbessen op kop, zoethout, kruiden en … Lees meer..

Vin Divin Rood

Deze rode wijn is een blend van Merlot en Cabernet Sauvignon druiven. In de neus is er een aangenaam boeket van frambozen en bosbessen. Rond en zacht in de mond … Lees meer..

Vin Divin Wit

Deze witte wijn is gemaakt enkel van Chardonnay druiven. In de neus een geur van frisse lentebleomen, fruit en citrusvruchten. Zuviere aanzet in de mond, evenwichtige smaak en een verfrissende … Lees meer..